VIDEO: müügiprofessor Eestis 

Veebruaris esines Tallinnas Põhjamaade ainus müügiprofessor Petri Parvinen Soome Aalto ülikoolist.  Prof Parvinen rääkis teemal "Kas ameerikalik müük müüb Põhjamaades?". Tema esinemisele oli tagasiside keskmine hinne 96%, kõrgelt hinnati argumenteeritust, häid näiteid ja huumorit.

Prof Parvinen on taas Tallinnas 9.mail. Äripäeva müügiveebi Best Sales kutsel viib ta läbi koolituse "Kogu tõde müügist". Sel korral on fookuses värsked uuringud, klientide muutunud ootused ja 21.saj müügiorganisatsioon.

 

 

Osale arutelus

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

ESSVE Estonia otsib TURUNDUSJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. oktoober 2017

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

Teabevara