Pindi: esimesed suurprojektid müügis

Kui eelmise aasta lõpus ennustati, et peagi alustatakse suuremate elukondlike arendusprojektidega, siis nüüd on esimeste suurprojektide eelmüük alanud, kinnitab Pindi Kinnisvara analüütik Siim Simson.

Müügiga on alustatud Astangu 19 (umbes 240 korterit, müüb Skanska) ja Mardi 4/6 (130 korterit, müüb Pindi Kinnisvara). „Lähema paari kuu jooksul tuleb veelgi uudiseid suuremate arendusprojektide kohta, seda nii elukondliku kui ärikinnisvara puhul,“ lausus ta.

Simson lisas, et kui kesklinnas on arendustegevus aset leidnud pidevalt, siis edaspidi kaldub kaalukauss mahtude poolest taas äärelinna, kuna sealsed varad on kohalikule ostjaskonnale taskukohasemad. „Masu-aastatel oli ostjate seas lihtsalt suurem osakaal investoritel, kes huvitusid kesklinnas,“ selgitas ta.

 

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

RICKMAN TRADE otsib EESTI TURU MÜÜGIJUHTI

Ariko Reserv OÜ

30. november 2018

Teabevara