Pindi: esimesed suurprojektid müügis

Kui eelmise aasta lõpus ennustati, et peagi alustatakse suuremate elukondlike arendusprojektidega, siis nüüd on esimeste suurprojektide eelmüük alanud, kinnitab Pindi Kinnisvara analüütik Siim Simson.

Müügiga on alustatud Astangu 19 (umbes 240 korterit, müüb Skanska) ja Mardi 4/6 (130 korterit, müüb Pindi Kinnisvara). „Lähema paari kuu jooksul tuleb veelgi uudiseid suuremate arendusprojektide kohta, seda nii elukondliku kui ärikinnisvara puhul,“ lausus ta.

Simson lisas, et kui kesklinnas on arendustegevus aset leidnud pidevalt, siis edaspidi kaldub kaalukauss mahtude poolest taas äärelinna, kuna sealsed varad on kohalikule ostjaskonnale taskukohasemad. „Masu-aastatel oli ostjate seas lihtsalt suurem osakaal investoritel, kes huvitusid kesklinnas,“ selgitas ta.

 

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara