Eestis müüdi kahe päevaga rekordarv BMW autosid

United Motors korraldas möödunud nädala lõpus BMW tehase toel BMW VIP Eksklusiivmüügi, kuhu oli sissepääs ainult kutsetega. Nendeks kaheks päevaks toodi välja spetsiaalne valik BMW sõiduautosid, millele kehtisid erihinnad.

Kahel eksklusiivmüügipäeval müüdi kokku 18 sõidukit, neist 16 BMW-d, 1 MINI ning 1 BMW mootorratas. Enimmüüdud mudelid olid BMW 3. seeria, BMW X1 ja BMW X6.

United Motors juhatuse liige Kaljo Karilaid hindas kampaania edukaks just seetõttu, et müüdi laia spektrit kõigist BMW mudelitest. „Positiivne üllatus ei olnud niivõrd müükide arv vaid mudelite valik. Masu ajal sai enim kannatada BMW 1-seeria müük. Müügimahud ei olnud taastunud. Nüüd tekkis turul konkreetne huvi, mis rõõmustab. Tõsi, vahepealsel perioodil on just 1.seeria ja X1 mudelid uuenenud, muutunud näiteks oluliselt kogukamateks,“ viitas Karilaid.

United Motorsi Tallinna esinduse juhi Toomas Pärna sõnul külastas VIP eksklusiivmüügipäevadel BMW Tallinna esindust 142 klienti. „Tulid need, kellel oli konkreetne huvi ja ostusoov. 12% külastajatest tegid ka kohe ostu,“ kirjeldas Pärna tulemust. Tema sõnul oli kahe müügipäeva käive 821 920 eurot. „Tavalise müügipäeva  automüügikäive on United Motorsis keskmiselt ca 60 000 eurot. Sellel päeval pakutud erihinnad erinesid tavahindadest ca 1000-9000 euro võrra;“ avas Pärna kampaaniapakkumise tulemuse ja eripakkumise sisu.

Seda, et ostusoovid võisid koonduda eripakkumise päevadele ja selle kaudu mõjutada tulevasi müüginumbreid Karilaid ei usu. „Pakkumine oli vaid valitud seltskonnale. Meil ei ole plaanis analoogset pakkumist korrata,“ viitas ta. Küll aga jätkab BMW jaanuaris turule toodud garantiiprogrammi pakkumist kõigile uutele mudelitele. „Alates jaanuarist kehtib kõigile uutele BMW mudelitele 5 aastat garantiid ja tasuta hooldus. Just sellele programmile saime eksklusiivmüügipäeval selgelt positiivset tagasisidet. Läheb aega, et inimesele kohale jõuab, kuivõrd suur võit selle pakkumisega kaasneb,“ tõi Karilaid välja ühe müügiedu põhjuse.

United Motors asutati 1999. aastal ja on alates 2000. aastast BMW ja 2002. aastast MINI kaubamärgi esindaja Eestis  ning tegeleb 2006. aastast ka Kia edasimüügiga Eestis, omades Kia müügisalonge Pärnus ja Kohtla-Järvel. Kokku on United Motorsil Eestis viis esindust.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara