Anti Orav lahkub Põltsamaa Felixi juhi kohalt

Kalevi ja Felixi ühendamise tulemusel lahkub ametist Põltsamaa Felixi juht Anti Orav. Ta tunnistas, et läheb rahuliku südamega, kuid tõdes, et paljud ideed on jäänud ellu viimata.

„Mul on nii palju ideid, mul on nii palju jäänud tegemata,“ ütles Orav eile äripäev.ee avaldatud intervjuus. Orava sõnul on kõikide muudatuste taga omaniku otsus ning Põltsamaa Felixi ega Kalevi tegevusele või juhtimisele Norra kontsernil Orkla midagi ette heita ei ole.

„Kui vaatame, mida Orkla on viimase 12 kuu jooksul teinud, siis see on üsna loogiline jätk. Sarnane ettevõtete juhtimise kokkuviimine on toimunud juba Venemaal 2 aastat tagasi, sel aastal Norras, Taanis, Soomes ja Rootsis, nii et see on selline üleüldine omaniku uue nägemuse elluviimine,“ rääkis Orav. Info juhtimise liitmisest jõudis eestlasteni aga üsna hilja – alles eelmisel nädalal, kuid Orav märkis, et omaniku tegevuse taustal oldi siin juba aru saadud, et midagi ilmselt muutub ka Eestis.

Juhivalik oli samuti omaniku otsus ning Orava hinnangul loogiline, sest tema on Felixis töötanud 18 aastat, sellest poole juhina, kuid Kaare liitus Kaleviga hiljuti, 2010. aastal ning on selle ajaga teinud Orava meelest väga edukalt oma tööd.

Ta märkis, et sisult erinevate ettevõtete juhtimine ei ole kindlasti kõige lihtsam juhtimisülesanne, kuid avaldas lootust, et Kaare saab sellega hästi hakkama.

Oma edasisi plaane Orav täpselt veel paika ei ole pannud.

„See on hea küsimus: mida suvel teha? Puhata, loomulikult! Mul ei ole ju kunagi olnud võimalik jääda 1. juunist puhkusele. Kõigepealt on plaanis korralikult hinge tõmmata ja siis mõelda, mida edasi teha,“ rääkis Orav. Ühtegi konkreetset pakkumist talle veel tehtud ei ole, kuid käed rüpes istuma ta jääda ei kavatse.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

Teabevara