Eksport sai alguse müügivihjest

Best Salesi vahendusel liiguvad ekspordist huvitatud ettevõtete kontaktid Eesti Ekspokeskusesse ja sealt edasi õigete klientideni. Üks positiivne näide on siinkohal AS Saare Erek.

Oma ostusoovi edastas Ekspokeskuse meeskonnale Belgia ettevõte, kes tundis huvi puidust hobuste tallikappide tootjate vastu.
Antud müügivihje vastu tundis koheselt huvi AS Saare Erek, kelle puidutsehhi põhitegevusteks on akende, uste, tünnisaunade ning aiamajade valmistamine. Lisaks sellele tegeletakse eritellimustega vastavalt kliendi soovile.

AS Saare Erek juhataja Kaarel Väer sõnul leiti müügivihje tänu hea sõbra soovitusele. Kuna Saare Erek on juba üle 20 aasta tegelenud ka eritellimusel puittoodete valmistamisega, otsustati müügivihje soetada ning omapoolne pakkumine teha. Pärast edukaid müügikõnelusi eksporditi esimesed eritellimusel valmistatud tooted Belgiasse. Kaarel Väeri sõnul oli kliendipoolne tagasiside positiivne ning praegu peetakse läbirääkimisi ka tünnisaunade ning aiamajade eksportimise ja edasimüügi võimalusest Belgias.

Kaarel Väeri arvates sai edukas koostöö alguse just müügivihje soetamisest.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara