Müügiaasta 2014 ei tule liiga uljas

Makroanalüütiku Maris Lauri sõnul tuleb plaanide tegemisel arvestada, et eelmistele kümnenditele omaste kasvunumbrite aeg on möödas. Baltika müügidirektor Kati Kusmin soovitab hoolikalt majanduses toimuvat jälgida.

Maris Lauri hinnangul tuleb aastaks 2014 teha mitu plaani, mis arvestaksid erinevate kasvuvõimaluste ja riskidega. Loomulikult tuleb  plaanidel ka regulaarselt silma peal hoida. „Ei tasu olla liialt uljas, kuid liigne tagasihoidliku pole ka asjakohane,“ võtab Lauri oma soovituse aastaks 2014 kokku.

Kati Kusmin on aastale 2014 mõeldes üldjoontes sama meelt, ta peab tähtsaks pidevalt jälgida oma ettevõtte jaoks olulisi märke majanduse muutumisest. „Eriti puudutab see eksportijaid - sisekaubandusele orienteeritud ettevõtetel on natuke rohkem reageerimisaega ning nemad võivad aasta alguses ehk veel soodsat majanduskliimat nautida,“ arvab Kusmin.

Lugege müügiprognoosidest pikemalt tänase Äripäeva vahel ilmunud müügiteemalisest erilehest.

Osale arutelus

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Volume Design otsib Eesti turu MÜÜGIJUHTI

CV-Online Estonia OÜ

02. november 2017

Teabevara