Põltsamaa Felixi endine juht ostis osaluse Pärnu Konverentsides

Põltsamaa Felixi endine juht Anti Orav omandas reedel 50% brändi Pärnu Konverentsid omavast ettevõttest OÜ Balti Juhtimiskonverentsid.

Suve alguses Põltsamaa Felix juhi kohalt lahkunud Orav asub esmaspäevast tegutsema Pärnu Konverentsid kaubamärgi juhtivpartnerina. "Lähiajal keskendun selle ettevõtte arendamisele ning kindlasti soovin tegeleda ka organisatsioonide nõustamisega äri ning inimeste arendamise küsimustes," kommenteeris Orav.

OÜ Balti Juhtimiskonverentsid asutaja ning teine partner Toomas Tamsar toimetab Eesti Tööandjate Keskliidu juhina.

Põltsamaa Felixit üheksa aastat juhtinud Anti Orav lahkus ettevõttevõttest 1. juunil, kui Norra kontsern Orkla liitis oma gruppi kuuluva kahe toiduainetööstuse, AS Kalev ja AS Põltsamaa Felix juhtimise. Mõlema ettevõtte juhatuse esimehena jätkas Kalevi juht Kaido Kaare.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Takton otsib MÜÜGIESINDAJAT

Manpower OÜ

08. märts 2018

Teabevara