Psühholoogiakonverents on välja müüdud

10.detsembril toimuva Psühholoogiakonverentsi "Mida me teame inimesest" kohad on välja müüdud.

Best Salesi selle aasta viimase konverentsi programm ühendab teaduse, kogemused ja lahendused. Konverents tuli müüki septembri viimastel päevadel ning 28.oktoobriks olid kõik kohad välja müüdud. Hetkel võetakse registreerimisi vastu ootelehele ning vabade kohtade tekkimisel osalemine kinnitatakse. Ka Best Salesi teise sündmuse, 31. oktoobril toimuva Brian Tracy koolituse "Sales Mastery Day", kohad müüdi välja pea kuu enne koolituse toimumist.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FedEx is looking for a SALES EXECUTIVE

Manpower OÜ

02. november 2018

OMNIVA otsib MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

06. november 2018

Teabevara