Psühholoogiakonverents on välja müüdud

10.detsembril toimuva Psühholoogiakonverentsi "Mida me teame inimesest" kohad on välja müüdud.

Best Salesi selle aasta viimase konverentsi programm ühendab teaduse, kogemused ja lahendused. Konverents tuli müüki septembri viimastel päevadel ning 28.oktoobriks olid kõik kohad välja müüdud. Hetkel võetakse registreerimisi vastu ootelehele ning vabade kohtade tekkimisel osalemine kinnitatakse. Ka Best Salesi teise sündmuse, 31. oktoobril toimuva Brian Tracy koolituse "Sales Mastery Day", kohad müüdi välja pea kuu enne koolituse toimumist.

Osale arutelus

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Volume Design otsib Eesti turu MÜÜGIJUHTI

CV-Online Estonia OÜ

02. november 2017

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

Teabevara