Tõde: Maxima eitab kategooriliselt koostööd Lyoness Eestiga

Lyoness Eesti võrkturunduse tagamaid avanud artiklite kommentaarides arvavad selle püramiidskeemiga sarnaneva äri fännid, et Maxima on Lyoness Eesti koostööpartner. Maxima eitab igasugust koostööd.

"Lyoness Eesti ei ole Maxima koostööpartner, meil puudub nimetatud ettevõtte või nende kliendiprogrammiga igasugune koostöö. Maximal ei ole selle ettevõttega mingit koostöölepingut, samuti pole sellist lepingut olnud kunagi minevikus. Seetõttu ei saa meid kindlasti nimetada Lyonessi partnerettevõtteks," kinntas Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe täna Äripäeva teemaveebile Best Sales.

Maxima on eelnevalt öelnud, Lyoness Eesti on ostnud Maxima kinkekaarte ja teeb seda sarnaselt kõigile teistele klientidele. "Meil puudub info, kui paljud või millises mahus on meie kauplustes kasutatavatest kinkekaartidest kolmanda osapoole poolt oma liikmetele või partneritele ostudeks antud," võtab Lehtmäe teema kokku.

Toimetuse märkus
Äripäev AS poolt avaldatud 15.11.2013 artikkel pealkirjaga „Järjekordne soovitusturundus vallutab Eestit“, 18.11.2013 artikkel pealkirjaga „Andkem püramiidskeemidele tõene hinnang“ on analüüsinu Lyoness Eesti OÜ äritegevust Eestis. Selgitame, et artiklitega anti erinevaid hinnanguid Lyoness Eesti OÜ äritegevuse soovitusturunduse osale ning nende eesmärgiks ei olnud anda negatiivset hinnangut, s.h. püramiidskeemi osas Lyoness Eesti OÜ ostlemiskogukonna ning lojaalsusprogrammile

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara