Reisiturul kasvab kaugsihtkohade nõudlus

Eesti reisiturgu iseloomustas eelmisel aastal kasvav huvi eksootilisemate kaugsihtkohtade, eelkõige Aasia vastu.

Wris Reisibüroo juhatuse liikme Krista Esta sõnul oli eelmine hea reisiaasta. „Nii nõudluse suurenemise kui ka sihtkohtade valiku põhjal võib järeldada, et masu mõjud on möödanik," ütles Esta. Tema sõnul tuntakse enim huvi just kaugemate sihtkohtade vastu nagu Panama, Mehhiko, Vietnam, Kambodža ja Laos. Populaarne on Wrisi kinnitusel ka Aasia.

"Talvekuudel oli väga populaarne Saksamaa – seda just suusasõprade seas, kes enamasti siirduvad sealtkaudu Alpidesse," andis Esta ülevaate talvistest eelistustest. "Enim tehti reise lähinaabrite juurde Soome, Venemaale ja Rootsi, kuid populaarsed sihtkohad olid ka Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia, Ameerika Ühendriigid ning uue sihtkohana Vietnam. Jätkuvalt kasvab Eestimaa spaapakettide populaarsus, mis on nõutud aasta läbi."

Wrisi käive kasvas 2013. aastal 10 protsenti, moodustades üle 10 miljoni euro. Üle poole käibest moodustas eelmisel aastal lennupiletite müük, mis kasvas aastaga 8 protsenti. Majutuse müük kasvas 15 protsenti ning vaatamata ilusale suvele suurenes pakettreiside müük 17 protsenti.

Ettevõtte neljas büroos Tallinnas, Kuressaares, Pärnus ja Jõhvis töötab 25 inimest.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara