Viru Valge jõuab Aserbaidžaani turule

Liviko saatis pidulikult Aserbaidžaani poole teele partii kodumaisest teraviljast valmistatud Viru Valget. Tegemist on kodumaise alholitootja 24. ekspordituruga.

„Liviko tundis vajadust juurtele ja Eestimaa puhtale loodusele lähemale tulla ning otsis võimalust Eesti esindusviina taas eestimaisest viljast valmistada. Viru Valge kõrged kvaliteedistandardid ja maitseomadused ei ole Eesti nisule üle minnes muutunud, kuid vilja puhas eestimaine päritolu teeb selle meile veelgi omasemaks,“ rääkis AS Liviko juhataja Janek Kalvi.

„Uudis Eesti teravilja kasutamisest ei muuda Viru Valge ekspordistrateegiat. Eksporditurgudel võistleb Viru Valge maailma kõige vägevamate premium-klassi kaubamärkidega ning olulised on bränding, kvaliteet ja traditsioonid,“ selgitab AS Liviko ekspordidirektor Neeme Naaris.
 
„Kogu toodetavast Viru Valgest müüakse kolmandik välisriikides, nagu ka kogu Liviko toodangust. Viru Valge uusim ekspordiriik on Aserbaidžaan, millest tõotab tulla suur eksporditurg, kuhu Liviko müüb ka Vana Tallinna ja St Crystali likööri,“ täiendas Naaris.
 
„Viru Valgel läheb väga hästi ka pikaaegsetes ekspordiriikides nagu Soomes ja Venemaal ning igal aastal on Liviko suutnud eksporditurgude arvu kasvatada,“ rääkis Naaris.

Nüüdsest viib Viru Valge Eesti teravilja juba 24 riiki üle maailma. Viru Valge eksporditurud on: Soome, Venemaa, Jaapan, Hiina, Tai, India, Bahrein, Läti, Leedu, Poola, Saksamaa, Taani, Holland, Portugal, Prantsusmaa, Ühendkuningriik, Gibraltar, Austria, Bulgaaria, Gruusia, Türgi, Usbekistan, Aserbaidžaan ja Austraalia.
 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara