EMT keskendub tänavu stabiilsusele

EMT peadirektor ja juhatuse esimees Valdo Kalm ütles, et nad on tänavuse eelarvega tasakaalukad ja püüavad klienditurul hoida stabiilsust 

Kalmu ütlust mööda oli nende käive jaanuaris oodatust parem. “Mobiilne andmeside kasvab kenasti, kliendid on hakanud seda teenust üha enam ostma nii oma telefoni kui ka arvutisse,” märkis Kalm.

Sel aastal ootab EMT küll käibe kasvu, kuid prognoosides jäädakse siiski tagasihoidlikuks. “Optimistlikud me just pole, aga pessimismiks pole ka põhjust,” märkis Kalm. “Oleme oma eelarvega tasakaalukad ja püüame klienditurul hoida stabiilsust,” ütles Kalm.

See-eest usub Kalm, et paljud EMT ärikliendid, eriti ekspordiga tegelevad kunded, on tunduvalt optimistlikumad. “Loodame, et ka erakliendid eriti hinnatundlikuks ei muutu,” ütles ta ja lisas, et aasta lõpptulemust on veel vara ennustada.

EMT investeerib tänavu uuendustesse rohkem kui möödunud aastal. “Saime 4G-litsentsi, mistõttu on meil investeeringud lausa kohuslikud. Praegu töötame selle nimel, et ehitada välja kiirem ja parem mobiiliandmevõrk,” ütles Kalm.

Kalmu sõnul oli EMT-l ka 2013. aasta käive tagasilöökidest hoolimata oodatust parem. “Kõikidele telekommunikatsiooniettevõtetele avaldasid suurt mõju Euroopas toimuvad uuendused,” ütles Kalm. Tema sõnul kujundab Euroopa ühisturgu, mistõttu pidid nii Elion, EMT, Elisa kui ka Tele2 langetama nii operaatoritevahelisi kõne- kui ka rändlushindu. “Selliste nõuete negatiivne mõju oli päris tugev, meilt võeti käest üsna suur summa,” ütles Kalm. “Lõppkliendile olid need muidugi rõõmustavad uudised, sest teenused ju odavnesid. Majandustulemuse koha pealt see nii lihtne aga pole.”

Loe neljapäevasest (06.02.2014) Äripäevast, kuidas optimistlike valdkondada ettevõtjad on ettevaatlikud. Mida on selle kohta öelda  Estraveli tegevdirektori Anne Samlikul ja Nortali tegevjuhil Priit Alamäel.  

Osale arutelus

  • Eliisa Matsalu

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara