Info-Auto omandas pool Läti automüüja aktsiatest

Jaanuari alguses omandas AS Info-Auto tütarfirma Automobilu Investicijas OÜ poole ehk 50% Läti automüüja Musa Motors grupi  ettevõtete aktsiatest.

Musa Motors on alates 1993. aastast tegutsenud autode müügi- ja teenindusettevõte, mis tänasel päeval esindab  Lätis Volvo, Renault, Dacia, Opeli ja Volkswageni marke ning mis 2013. aastal müüs Läti turul ühtekokku 1010 uut sõidukit.

“Üks Musa Motorsi suuraktsionäridest otsustas oma osa müüa ja meie olime  omakorda huvitatud selle ostmisest”, ütles Info-Auto nõukogu esimees Viktor Siilats: “ Tehing hõlmab ühtekokku 16 Musa Motors gruppi kuuluvat ettevõtet.  Musa Motors on igati  soliidne ja kasumlik ettevõtmine, olime tema edusammudega ka varasemalt üpris hästi kursis."

Siilatsi kinnitusel mingeid piiriüleseid ärisid ega olemasolevate kaubamärkide Lätti või Eestisse laiendamist ei tule. "Juhtimisstruktuuris muudatusi teha pole plaanis, kõik jääb nii nagu on, sest usaldame Musa Motorsi juhti ja teise poole aktsiapaki omanikku Vitauts Tuckust, kellega meid seob aastatepikkune koostöö”, teatas Siilats.

AS Info-Auto alustas tegevust 1991. aastal Volvo sõiduautode esindajana vast taasiseseisvunud Eestis.

Tänasel päeval on ettevõttel autokeskused Tallinnas, Tartus ja Pärnus, kus müüakse ja teenindatakse Volvo sõiduautosid ning Fordi sõiduautosid, tarbesõidukeid ja raskeveokeid.

 

Osale arutelus

  • Kristi Malmberg

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara