Statoili müügidirektor suundub Venemaa organisatsiooni juhtima

Statoil Fuel & Retail Eesti senine ärikliendi müügi- ja teenindusdirektor Raimo Vahtrik, asub tööle Statoil Fuel & Retail Venemaa organisatsiooni juhina.

Vahtrik on Statoilis töötanud üle 20 aasta ning hakkab alates 10. märtsist 2014 juhtima Venemaa jaemüügi äriüksust kaheaastase lepingu alusel.

Kuni Vahtriku naasmiseni jääb ärikliendi müügi ja klienditeeninduse valdkonda juhtima mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Statoil Fuel & Retail Eesti ASi peadirektori Kai Realo sõnul on Vahtrik erinevate rahvusvaheliste projektide raames ennast tõestanud kogu kontserni tasandil.

20 aastat tagasi teenindusjaama juhatajana alustanud Vahtrik on aastate jooksul töötanud Statoilis jaemüügijuhi, kinnisvarajuhi ning logistikajuhina. Viimased aastad töötas ta Eesti äriüksuse ärikliendi müügi- ja teenindusdirektorina, vastutades mootorikütuste tarne ja logistika, klienditeeninduse, maksekaartide administratsiooni ning müügi eest äriklientidele.

„Kuigi Venemaa äriüksus on veel Eestiga võrreldes teenindusjaamade arvult veidi väiksem, on sealne potentsiaal, eriti kütuse müügi valdkonnas, väga suur," rääkis Vahtrik. Lisades, et Venemaal on tegus ja kompetentne meeskond ning tema ülesanne on sobituda sealsesse ärikeskkonda, mitte vastupidi.

Sarnaselt Eesti äriüksusele on ka Venemaa organisatsioon rahvusvahelise kontserni Statoil Fuel & Retail AS tütarettevõte, mis omakorda kuulub 2012. aasta suvest globaalsesse jaemüügikontserni Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard).

Statoil Fuel & Retail Venemaa äriüksus teenindab kliente Venemaa lääne osas kokku 33 teenindusjaamas, mis asuvad Murmanski, Sankt Peterburgi ja Velikije Luki vahelisel ca 1500 km pikkusel alal. Ettevõttes töötab ligi 400 inimest, kellest ca 60 peakontoris Sankt Peterburgis.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara