Telefonimüügiettevõtte Müügimeistrid käive tõusis 23%

Müügimeistrite edu tagasid ettevõtte laienemine, investeeringud tehnoloogiasse ning telefonimüügi populaarsuse tõusu, mis kasvatas ettevõtte 2013. aasta käibe 23%, ulatudes 1,7 miljoni euroni.

Müügimeistrite juhataja Tarmo Lausi sõnul mõjutas otseselt käibekasvu ettevõtte laienemine ühe müügiüksuse võrra Tallinnas ning  töötajate arvu tõus ka pea kõigis teistes üksustes. "Meil on lisandunud ka uusi kliente, kuna telemarketingi rakendamine ühe otseturundusmeetodina on muutunud iga aastaga aina populaarsemaks," rääkis Laus. Lisades, et nad on palju investeeringud ka tehnoloogiasse, mis on oluliselt lihtsustanud müügitegevuse korraldamist ning muutnud terve süsteemi palju efektiivsemaks. Ühes kuus tehakse ligikaudu 240 000 kõnet.

Lausi sõnul on klientide soovid muutunud mitmekülgsemaks. Kui varem oodati Müügimeistritelt otsest müügitegevust ehk toodete ja teenuste müümist oma klientidele, siis viimastel aastatel on oluliselt kasvanud ka kontaktiotsingu tellimused. Sellisel puhul selgitatakse helistamise käigus välja potentsiaalsed kliendid, kellega siis juba ettevõte ise müügitegevuse lõpule viib.

Ettevõtetel, kes plaanivad oma töös telefonimüüki kasutada, soovitab Laus enda jaoks täpselt määratleda eesmärk, milleni teenuse sisseostmisel jõuda tahetakse ning tähtis on ka kahe ettevõtte vaheline koostöö.

Käesoleval aastal on Müügimeistritel plaanis panustada palju enda töötajatesse. „Kuna tööjõu saadavus liigub samas suunas töötusemääraga riigis, on uusi töötajaid raske leida. Seda enam tuleb olemasolevaid tublisid töötajaid hinnata, pakkudes häid töötingimusi ning mugavat töökeskkonda,“ sõnab Laus.

Müügimeistrite tegevuse kohta Lätis ütleb Laus, et majanduskriisist väljudes on telemarketing seal kasvanud veelgi kiiremini kui Eestis. Nii nagu Eestis, on ka Lätis müügituge vaja kõikjal kus teenuseid või tooteid müüakse - finantsist ja kindlustusest kuni perioodika müümiseni. Käibed on aga Lätis suuremad. Müügimeistrite käive kasvas seal 2013 aastal 29% 2,5 miljoni euroni.

Müügimeistrite AS on asutatud aastal 1996 telefonimüügile spetsialiseerunud ettevõttena. Ettevõttes töötab tänasel päeval 550 inimest, neist 250 Eestis ja 300 Lätis. Ettevõtte suuromanikuks on Suoramarkkinointi Mega OY mis kuulub Soome meediakontserni Talentum OY.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara