Vaata, kui palju kulutab eestlane mobiiliostu peale

Turu-uuringufirma GfK Retail and Technology analüüsi kohaselt ostsid eestlased märtsis 29 200 uut mobiiltelefoni, mis on 11,4 protsenti enam kui veebruaris. Keskmine müügihind oli veebruaris 260 eurot.

Märtsis müüdud mobiiltelefonidest 9100 olid tava- ja 20 100 nutitelefonid. Veebruaris oli keskmise nutitelefoni müügihind Eestis 260 eurot. 2014. aasta märtsis müüdi Eestis mobiiltelefone 5,6 miljoni euro eest.

“Eestlased jälgivad kampaaniaid ja ostavad selgelt hinda,” selgitas Tele2 Eesti tootesortimendi juht Risto Taliaru.

Tema sõnul on teine selge trend Eestis, et väiksema, vähem kui 4-tollise ekraaniga telefone enam ei osteta. Samuti asendab mobiiltelefon täna juba selgelt kompaktkaamerat ja suurema kui 7,5 megapikslise läätsega seadmete müük moodustab juba kolmandiku kõigist telefonidest.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara