Vaata, kui palju kulutab eestlane mobiiliostu peale

Turu-uuringufirma GfK Retail and Technology analüüsi kohaselt ostsid eestlased märtsis 29 200 uut mobiiltelefoni, mis on 11,4 protsenti enam kui veebruaris. Keskmine müügihind oli veebruaris 260 eurot.

Märtsis müüdud mobiiltelefonidest 9100 olid tava- ja 20 100 nutitelefonid. Veebruaris oli keskmise nutitelefoni müügihind Eestis 260 eurot. 2014. aasta märtsis müüdi Eestis mobiiltelefone 5,6 miljoni euro eest.

“Eestlased jälgivad kampaaniaid ja ostavad selgelt hinda,” selgitas Tele2 Eesti tootesortimendi juht Risto Taliaru.

Tema sõnul on teine selge trend Eestis, et väiksema, vähem kui 4-tollise ekraaniga telefone enam ei osteta. Samuti asendab mobiiltelefon täna juba selgelt kompaktkaamerat ja suurema kui 7,5 megapikslise läätsega seadmete müük moodustab juba kolmandiku kõigist telefonidest.

Osale arutelus

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Teabevara