Sertifitseerimiskeskus tõi juhatusse müügiinimese

Sertifitseerimiskeskus (SK) kavatseb jõuliselt laieneda lisaks Eestile ka välisturul ning laiendas seetõttu ka oma juhatust, tuues meeskonda müügiinimese.

SK teatas, et 21. aprillist on nende juhatuses uus liige, Piret Korol, kelle peamine töö on müügitegevuse laiendamine. „Plaan on jõuliselt laiendada SK teenuste müüki väljaspool Eestit. Seetõttu laiendasime ka meeskonda ühe juhatuse liikme võrra,“ kommenteeris SK juhataja Kalev Pihl.

Korol on enne SK-ga liitumist töötanud juhtivatel ametikohtadel Eesti ja Baltikumi tasandil, sh Ergo kindlustuses, Silberautos ja Elisas.

2001. aastal asutatud AS Sertifitseerimiskeskus on riiklikult akrediteeritud sertifitseerimis- ja ajatempliteenusele ning sellega seotud tarkvara arendusele keskendunud ettevõte. SK kui Eesti riigi partner väljastab sertifikaate riiklikele isikut tõendavatele dokumentidele (ID-kaart, elamisluba, digi-ID ja Mobiil-ID).

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

Teabevara