Compensa võttis juurde turuosa

Elukindlustusseltsi Compensa turuosa Eestis kasvas võrreldes 2013. aasta esimese kvartaliga 5 protsendipunkti võrra. Tänavu I kvartali lõpuks kuulub ettevõttele viiendik siinsest elukindlustusturust, teatas Compensa.

Suurima, 42%-lise kasvu tegi läbi Compensa säästmis- ja kogumistoodete müük, kindlustusmaksed kasvasid I kvartalis võrreldes mullusega 58% ning sõlmitud kindlustuslepingute arv kasvas kolmandiku võrra.

Eesti elukindlustustoodete turg tervikuna kasvas aastaga 20 protsendi võrra, ulatudes märtsi lõpu seisuga 20,2 miljoni euroni.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE on 1993. aastal tegevust alustanud elukindlustusselts, mis kuulub Austria kindlustusgrupile Vienna Insurance Group. Euroopa äriühinguna tegutseb Compensa Life Eestis, filiaalidega Lätis ja Leedus. Kesk- ja Ida-Euroopa juhtivasse kindustuskontserni Vienna Insurance Group kuulub ligikaudu 50 kindlustusseltsi 25 riigist.

Osale arutelus

  • Äripäev

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara