Kristjan Seema läks Tele2-e tagasi

SEB turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni juht Kristjan Seema naases Tele2-e turundus- ja müügidirektoriks ning juhatuse liikmeks.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul töötas Kristjan Seema Tele2-s 13 aastat, mis teeb temast suurima kogemusega turundusjuhi sektoris. “Me oleme pikalt koos tegutsenud ja meie visioon klapib. Kristjan ühendab ettevõttes turundus- ja müügiosakonnad, et mõlemad harud efektiivselt ja täpselt ühte sammu käima panna,” ütles Virkebau.

Seema sõnul on Tele2 vahepealsetel aastatel hoidnud hästi oma hinnapositsiooni ning võrgu kvaliteet on viidud tipptasemele. “Soodsaim hind jääb, seda luban. Peamine väljakutse on viia inimesteni fakt, et Tele2 mobiilivõrk on väga hea ning et teeme sel aastal suuremahulise investeeringu avades Eesti kõige moodsaima sidevõrgu ja üleriigilise 4G. Kasutamata potentsiaali on ja veel on palju ettevõtteid, mis pole veel enda sidekulusid üle vaadanud ja maksavad aastatetaguseid tariife,” ütles Seema.

Seema teine suur eesmärk Tele2-le kuuluva Televõrgu ASi teenuste emafirmaga ühendamine. “Me saame koos pakkuda palju rohkem kui pelgalt mobiilikõned, näiteks tavatelefon, magistraalside, püsiinternet ja mitmed uued arendatavad teenused ja erilahendused ettevõtele,” rääkis Seema strateegiast.

Seema ajal väljatöötatud reklaamikontseptsioonid ning ka Tele2 sõprade reklaamiseeria võitis mitmeid reklaamiauhindu ning tõi ettevõttele aastateks meeldivaima brändi kuvandi. 2010 aastal tunnustati tema tööd ka Aasta Turundusjuht tiitliga. Seema töötas 2011. – 2014. aastal SEB Eesti üksuse turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni direktorina.

Lisaks Kristjan Seemale on Tele2 juhatuses tegevdirektor Argo Virkebau, finantsdirektor Kristina Toms ning tehnoloogiadirektor Ervins Kampans.

Tele2 Eesti pakub kvaliteetseid mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid 506 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara