Äri e-õppe keskkonnas jagavad juhid häid nõuandeid

Äri e-õppe keskkonnas intervjuu.eu jagavad videointervjuu vahendusel oma elukogemusi ja parimaid äripraktikaid edukad juhid, investorid ja koolitajaid.

Projekti eestvedajate Marko Karja ja Andro Kullerkupu alustasid projekti isiklikust vajadusest, sest kindla fookusega äri e-õppekeskkonda ei olnud veel loodud ja nad otsustasid selle ise käsile võtta.

“Üks õige investor küsiks siinkohal kõige tähtsama küsimuse, et “Mis probleemi teie veebileht lahendab?”,” rääkis Karja. Ta lisas, et vastus on lühike “Hoiame kõvasti kokku ettevõtjate aega ja raha uute äritarkuste omandamisel, toome teiste juhtide edu valemid otse sinu arvuti ekraanile tasuta!”.

Karja rääkis, et alguses oli neil mõte, et teevad lihtsalt tavalised korralikud videod, kuid siis, teema arenedes tegid nad juurde ka interaktiivsed PDF sisuslaidid. “Kirjutasime lahti kõik tähtsamad mõtted, mis igas videos räägiti ja panime neile külge klikitavad ajakoodid,” rääkis Karja. Ta lisas, et vastaja jaoks tähendab see seda, et nüüd on võimalik video sees teemade kaupa liikuda ja leida vaid ühe klikiga sind huvitav osa. “Selline lahendus teeb õppimise eriti mugavaks ja kiireks,” oli Karja kindel.  Intervjuu.eu kodulehel on võimalik alla laadida ka audiofaile, et neid hiljem kuulata.

“Kui ma neid intervjuusid kokku lõikasin, siis oli väga mitmel korral tunda, et vastused hakkavad vähemalt osaliselt või üldjoontes korduma,” ütles Karja. Kinnitades, et see on õppimise seisukohalt väga hea märk, sest kui teema on uus ja kuuled seda vaid korra, siis läheb see esialgu ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

Eelmise aasta sügisel võtsid nad fookusesse ka kõik haridusasutused, et kaasata võimalikult palju noori hakkajaid poisse ja tüdrukuid ettevõtluse teemadel kaasa mõtlema.

“Selguse huvides olgu öeldud, et projekt on puhtalt kodanikualgatus ja ei ole saanud rahastust ei sponsoritelt ega ka EASilt,” kinnitas Karja.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara