Elke Auto klienditeenindus sai tunnustuse

Toyota Motor Europe kuulutas 5. juunil Prantsusmaal Cannes’is välja 2014. aasta Ichibani-nimelise kliendirahulolu auhinna võitjad ja juba viiendat korda oli väljavalitute hulgas ka Toyotade edasimüüja Elke Auto.

Kliendikesksust on Toyotas alati ülimalt tähtsaks peetud ja see moodustab olulise osa Toyota põhiväärtustest. Lähtuvalt suurepärastest kliendirahulolu näitajatest nii müügi kui ka järelteeninduse poolel, jagati auhindu 44le Toyota edasimüüjale 32 riigist. Tasub mainida, et üsnagi nõudliku hindamise all oli kokku ligi 2300 Euroopa edasimüüjat.
 
Auhindade üleandmisel rõhutas Toyota Motor Europe president Didier Leroy klienditeeninduse tähtsust ja iga kontakti väärtustamist. “Suurepärane teenindus on esmatähtis. Peame looma otsekontakti kliendiga, näitama isiklikku seotust, pakkuma individuaalset lähenemist ning tooteid ja teenuseid, mis loovad positiivseid emotsioone. Me peame saavutama kontakti kliendi südamega,” ütles Leroy.
 
Käesoleval aastal oma 24. sünnipäeva tähistav Elke Auto AS pälvis Ichibani auhinna juba viiendat korda. Ettevõtte tegevjuht Valdik Uski kinnitusel teeb tunnustus suurt rõõmu. “Täname ennekõike kliente, kes meie tööd nii kõrgelt hindavad. Kõigi nende aastate jooksul on meie motoks olnud soov pakkuda oma klientidele parimat tuge nii auto soetamisel kui omamisel, ning selle nimel jätkame tööd ka edaspidi. Mõistagi on Ichibani auhind suurim tunnustus meeskonnale, kes oma töös alati klienti mõista ja aidata püüab,” kirjeldab Uski pikaaegset tööd klientide usalduse pälvimisel.
 
Kõrge auhinna nimi – Ichiban – on jaapanikeelne sõna, mis tuleb väljendist Okyakusama Ichiban (“klient ennekõike”), milles Ichiban’i tähendus on “esimene” või “number üks”. Alates 2007. aastast, mil Toyota Motor Europe iga-aastast auhinda välja annab, on Toyota edasimüüjate kliendirahulolu näitajad Euroopas läbi viidud ettevõttesisese Toyota klientide rahuolu-uuringu kohaselt paranenud müügi valdkonnas umbes 47,5% ja järelteeninduse valdkonnas 40%.
 
Lisaks käesolevale tunnustusele on Elke Auto AS saanud kõrge Ichibani auhinna ka varasemalt neljal korral – 2007., 2010., 2011. ja 2013. aastal.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara