Endine RE/MAX kinnisvaramaakler lõi uue büroo

RE/MAX ja Epicenter Kinnisvara kutseline maakler Karin Soome lõi uue Eesti kapitalil põhineva kinnisvarabüroo Marknor Kinnisvara, mille eesmärgiks on pakkuda personaalset ja paindlikku kinnisvarateenust.

Marknor Kinnisvara juhataja on kutseline maakler  Karin Soome, kes varem on töötanud RE/MAX Professionals´is ning Epicenter Kinnisvaras. “Pärast teadet, et Uus Maa Kinnisvarabüroo omandas osaluse Epicenteris, oli suurepärane võimalus iseendale korraks otsa vaadata ja küsida – kas nüüd võiks olla õige hetk viia ellu ammune unistus omast kinnisvarabüroost?, “ selgitas Karin Soome uue firma loomise ajendit.

“Olen veendunud, et Eesti kinnisvaraturul on alati ruumi kõrgetasemelist ja professionaalset teenust pakkuvale kinnisvarafirmale, et olla inimestele abiks nende elu võib-olla oluliseimate finantstehingute korraldamisel,” sõnas Karin Soome.

Soome rääkis, et nad tahavad olla - erinevalt suurtest büroodest - isikupäraselt paindlik, mobiilne ja kiiresti oma klientide soovidele ja ootustele reageeriv firma. "Usume, et just personaalses lähenemises kliendile on edukate kinnisvaratehingute võti,” ütles Soome.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara