Äri vahetus tõi parima müügikasvu

Suurfirmade arvestuses Äripäeva Müügi TOPis enim müüki kasvatanud Vercorso vahetas sektorit ja võttis kiiruse üles kaubandusäris.

2001. aastal asutatud ja Marat Kütile kuulunud ettevõte saavutas suurtest ehk enam kui miljon eurot käivet teeninud müügigasellide seas koondpingereas teise koha. Konkurentidest eristub firma aga kiire käibekasvuga, kasvatades 2013. aastal käivet 7,1 korda 10,5 mln euroni, kirjutab 23. septembri Äripäev.

Tosinale inimesele tööd andev ettevõte tegutses sünnist saadik veoteenuse pakkumisega, kuid muutis kaks aastat tagasi valdkonda ja teeniski lõviosa ehk 91% mullusest müügist kohvi, tee, kakao ja maitseainete hulgimüügist, selgub ettevõtte aastaaruandest. Jooksvalt aastalt ootab firma omanik mulluse taseme hoidmist.
Kiire käibekasvuga aastal teenis ettevõte 346 000 eurot ehk aasta varasemast poole enam ärikasumit.

Vaata, mitu korda kasvatasid müügigasellid käivet ning kes need on?

TASUB TEADA: Müügi TOP

Äripäeva koostatud Müügi kasvu TOPides osalesid kõik firmad, mis kasvatasid 2013. aastal võrreldes 2012. aastaga käivet nii kordades kui ka eurodes. Ettevõtted seati mõlema näitaja järgi pingeritta ning kahe pingerea kohapunktid liideti. Võitis kõige vähem punkte kogunud firma.

 


Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara