Tele2 Eesti kasum ja käive langesid

Rootsi telekomikontserni Tele2 tulemused olid oodatust paremad, kuid Eesti üksuse käive ja kasum tegid languse.

Eesti üksuse käive langes kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga 15 protsenti, 193 miljonilt kroonilt 165 miljoni kroonini (18 miljoni euroni). Ärikasum enne kulumit (EBITDA) langes 11 protsenti, 46 miljonilt kroonilt 41 miljoni kroonini (4,45 miljoni euroni).

Finantsaruandes kirjutas Tele2 kontsern Eesti turu kohta, et jätkuvalt keskendutakse klientide juurdevoolule, kasutades selleks kõiki kommertskanaleid. Eesmärgiks on seatud ka äriklientide juurdevõitmine.

Tele2 kolmanda kvartali ärikasum enne kulumit (EBITDA) oli 1,68 miljardit krooni (183 miljonit eurot) ja käive 6,58 miljardit krooni (715 miljonit eurot). Analüütikud ootasid EBITDAks 1,51 miljardit krooni ja käibeks 6,38 miljardit.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Logotrade otsib REKLAAMKINGITUSTE PROJEKTIJUHTI

Logotrade OÜ

31. detsember 2017

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Teabevara