Tele2 Eesti kasum ja käive langesid

Rootsi telekomikontserni Tele2 tulemused olid oodatust paremad, kuid Eesti üksuse käive ja kasum tegid languse.

Eesti üksuse käive langes kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga 15 protsenti, 193 miljonilt kroonilt 165 miljoni kroonini (18 miljoni euroni). Ärikasum enne kulumit (EBITDA) langes 11 protsenti, 46 miljonilt kroonilt 41 miljoni kroonini (4,45 miljoni euroni).

Finantsaruandes kirjutas Tele2 kontsern Eesti turu kohta, et jätkuvalt keskendutakse klientide juurdevoolule, kasutades selleks kõiki kommertskanaleid. Eesmärgiks on seatud ka äriklientide juurdevõitmine.

Tele2 kolmanda kvartali ärikasum enne kulumit (EBITDA) oli 1,68 miljardit krooni (183 miljonit eurot) ja käive 6,58 miljardit krooni (715 miljonit eurot). Analüütikud ootasid EBITDAks 1,51 miljardit krooni ja käibeks 6,38 miljardit.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Krimelte otsib MÜÜGIASSISTENTI

Krimelte OÜ

22. oktoober 2017

Data Print otsib MÜÜGIJUHTI

Data Print OÜ

05. november 2017

Teabevara