Oktoobris lahkusid kliendid enam Eesti Telekomist

Tehnilise Järelvalve Ameti statistika kohaselt liikus oktoobris enam kliente Eesti Telekomist ning numbreid sai juurde Tele2 Eesti ja Elisa.

Oktoobris liikus kokku 7570 numbrit, millest 7062 olid mobiiltelefoni- ja 508 tavatelefoninumbrid. Oktoobris tühistati kokku 5841 numbri teisaldamise avaldust, millest 5694 olid mobiiltelefoni- ja 147 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Eesti Telekom -399 mobiilnumbrit
Elisa Eesti 216 mobiilinumbrit
Tele2 Eesti 183 mobiilinumbrit.

2014. aasta 10 kuu kokkuvõttes on Elisa Eestisse liikunud 5785, Eesti Telekomi 185 ja Tele2 Eestist - 5970 mobiilinumbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Þemaitijos Pienas otsib VÕTMEKLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

30. november 2017

Teabevara