Seadusemuudatuse eel tabas Porschesid müügibuum

Luksusautode müüjatel on praegu kiired päevad, sest 1. detsembrist jõustuva firmaautode seadusemuudatuste eel soovivad võimalikult paljud kiirelt oma firmale maksuvabalt auto osta. Porschede müük oktoobris kolmekordistus, kõik autod osteti firmade nimele, kirjutab Delfi.

Nii augustis kui septembris müüdi Eestis viis uut Porschet, oktoobris aga 16. Lexuste osas oli tõus tagasihoidlikum, oktoobris müüdi 15 Lexust septembri 13 vastu. Kaks kolmandikku oktoobris müüdud Lexustest müüdi firmadele ning oktoobris müüdi Eestis ka üks Lamborghini ja septembris üks Bentley ja üks Rolls-Royce, kõik kolm müüdi firmadele.

Asi on selles, et veel 1. detsembrini on Eestis sõiduauto firma nimele ostmine maksude seisukohalt vaadates palju odavam kui auto ostmine eraisikuna.

Loe pikemalt Delfist.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara