Seadusemuudatuse eel tabas Porschesid müügibuum

Luksusautode müüjatel on praegu kiired päevad, sest 1. detsembrist jõustuva firmaautode seadusemuudatuste eel soovivad võimalikult paljud kiirelt oma firmale maksuvabalt auto osta. Porschede müük oktoobris kolmekordistus, kõik autod osteti firmade nimele, kirjutab Delfi.

Nii augustis kui septembris müüdi Eestis viis uut Porschet, oktoobris aga 16. Lexuste osas oli tõus tagasihoidlikum, oktoobris müüdi 15 Lexust septembri 13 vastu. Kaks kolmandikku oktoobris müüdud Lexustest müüdi firmadele ning oktoobris müüdi Eestis ka üks Lamborghini ja septembris üks Bentley ja üks Rolls-Royce, kõik kolm müüdi firmadele.

Asi on selles, et veel 1. detsembrini on Eestis sõiduauto firma nimele ostmine maksude seisukohalt vaadates palju odavam kui auto ostmine eraisikuna.

Loe pikemalt Delfist.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FedEx is looking for a SALES EXECUTIVE

Manpower OÜ

02. november 2018

Teabevara