Seadusemuudatuse eel tabas Porschesid müügibuum

Luksusautode müüjatel on praegu kiired päevad, sest 1. detsembrist jõustuva firmaautode seadusemuudatuste eel soovivad võimalikult paljud kiirelt oma firmale maksuvabalt auto osta. Porschede müük oktoobris kolmekordistus, kõik autod osteti firmade nimele, kirjutab Delfi.

Nii augustis kui septembris müüdi Eestis viis uut Porschet, oktoobris aga 16. Lexuste osas oli tõus tagasihoidlikum, oktoobris müüdi 15 Lexust septembri 13 vastu. Kaks kolmandikku oktoobris müüdud Lexustest müüdi firmadele ning oktoobris müüdi Eestis ka üks Lamborghini ja septembris üks Bentley ja üks Rolls-Royce, kõik kolm müüdi firmadele.

Asi on selles, et veel 1. detsembrini on Eestis sõiduauto firma nimele ostmine maksude seisukohalt vaadates palju odavam kui auto ostmine eraisikuna.

Loe pikemalt Delfist.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

EasySnap otsib Skandinaavia suuna MÜÜGIJUHTI

Easysnap Co-Packing Northern Europe OÜ

17. detsember 2017

Teabevara