Seadusemuudatuse eel tabas Porschesid müügibuum

Luksusautode müüjatel on praegu kiired päevad, sest 1. detsembrist jõustuva firmaautode seadusemuudatuste eel soovivad võimalikult paljud kiirelt oma firmale maksuvabalt auto osta. Porschede müük oktoobris kolmekordistus, kõik autod osteti firmade nimele, kirjutab Delfi.

Nii augustis kui septembris müüdi Eestis viis uut Porschet, oktoobris aga 16. Lexuste osas oli tõus tagasihoidlikum, oktoobris müüdi 15 Lexust septembri 13 vastu. Kaks kolmandikku oktoobris müüdud Lexustest müüdi firmadele ning oktoobris müüdi Eestis ka üks Lamborghini ja septembris üks Bentley ja üks Rolls-Royce, kõik kolm müüdi firmadele.

Asi on selles, et veel 1. detsembrini on Eestis sõiduauto firma nimele ostmine maksude seisukohalt vaadates palju odavam kui auto ostmine eraisikuna.

Loe pikemalt Delfist.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Volume Design otsib Eesti turu MÜÜGIJUHTI

CV-Online Estonia OÜ

02. november 2017

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

Teabevara