Novembris lahkus enim mobiilinumbreid Eesti Telekomist

Tehnilise Järelvalve Ameti statistika kohaselt lahkus novembris Eesti Telekomist 409 mobiilnumbrit.

Tele2 Eestist lahkus novembris 27 mobiilnumbrit ning kõige enam mobiilnumbreid sai endale taaskord Elisa Eesti 436.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus novembris kokku 6949 numbrit, millest 6570 olid mobiiltelefoni- ja 379 tavatelefoninumbrid. Novembris tühistati kokku 5583 numbri teisaldamise avaldust, millest 5487 olid mobiiltelefoni- ja 96 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara