Millised automargid on parima edasimüügi väärtusega?

Kelley Blue Booki raport kohaselt on kõige parema edasimüügi väärtusega automargid Subaru ja Lexus.

Edasimüügi väärtuse poolest hindas raport kõige paremaks automargiks Subaru. Kõige parem luksusauto bränd on vastavalt aga Lexus. Hea edasimüügi väärtusega on ka näiteks Chevrolet ja Toyota, kirjutab Fox Business.

Edasimüüdi väärtuse hindamine on üsna lihtne: Kelley Blue Book analüütikud uurisid miljoneid tehinguid, et teha kindlaks, milliste sõidukite hind moodustas suurima osa algsest tootja soovitatud jaehinnast. Üks eeldusi oli ka see, et auto on olnud omandis viis aastat.

Subaru oli parima edasimüügi hinnaga kolmes kategoorias. Näiteks on parima edasimüügi hinnaga väikeauto Subaru Impreza ja sport-väikeauto Subaru WRX. Toyota ja Chevrolet' võitsid kumbki viis kategooriat.

Uut autot ostes on tarbijate jaoks tähtis, et auto väärtus võimalikult suures osas säiliks. Peamiselt just seetõttu, et inimesed kasutavad oma vana auto mahamüümisest saadud raha uue auto sissemaksuks. See aitab autolaenu puhul tagada ka madalama intressimäära.

Vaata kõikide kategooriate võitjaid siit.

Osale arutelus

  • Mait Kraun

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara