Kruuda: konflikti pole, sarnased nimed toetavad ja täiendavad üksteist

ASile Tere kuulub seoses Põlva tehase ostmisega aastast 2008 juba Mumuu kaubamärk ja see on ka olnud osadel meie Põlva tehase toodetel, ütles ettevõtte juhatuse esimees Oliver Kruuda.

"Meie lõbus lehm, mis on tegelaskujuks ka meie enamikes reklaamides, kannab ka nime Mumuu ja siin ei ole kindlasti tegemist mingigi sarnasega, mida rõhutab pealkiri," kommenteeris Kruuda viidates videouudisele "La Muu edulugu pani Tere registreerima sarnast kaubamärki".

Kruuda täpsustas, et LA eessõna on Tere tooteportfellil, mis on Lactoosivabad tooted ehk siis La Fresca, La More, La Budino, La Crema ja see konseptsioon töötab Tere-s juba mitmeid aastaid. "Ja kui tähelepanelikult vaadata, siis meie registreeritud klass on 29 (kõik meie kaubamärgid) ja Rasmusel on see 30 (ökotoode), mis nii ju olema peabki ja registreerimisajad on ka kõik ju eelmise aasta septembris, Rasmusel (Rask-toim) septembri alguses ja meil lõpus, mis aga on ka loogiline, sest registreerimine aega võtabki," ütles Kruuda.
 
Kruuda toonitas, et siin ei ole ju konflikti, millele pealkiri rõhub. "Mis veel imestama panev on see, et Rasmusel ja meil ei ole sellest konflikti. Pigem nimed toetavad ja täiendavad üksteist. Ja teadmiseks, et olen ise suur La Muu jäätiste austaja, minu lapsed söövad seda jäätist ja peavad seda parimaks. Saadan kodust ka oma külmkapist pildi" rääkis Kruuda.

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara