Raadiogruppi Sky Media hakkab juhtima Karin Kundla

Eesti suurima kommertsraadiojaamade grupi Sky Media tegevjuhina asub märtsist tööle Karin Kundla. Seni 15 aastat tegevjuhi rolli täitnud Ilmar Kompus jätkab ettevõtte nõunikuna.

„Liidame oma meeskonnaga Kundla pikaajalise strateegilise müügi- ja  turundusvaldkonna juhtimiskogemuse, mis tõstab uuele tasandile meie igapäevase teenuse sisu kliendi jaoks,” kommenteeris Ilmar Kompus. Ta lisas, et lisaks on Kundlal pikaajaline meeskonna juhtimise kogemus, mis on oluline Sky Media kui organisatsiooni tänases arengus.

„Olen viimastel aastatel tööalaselt kokku puutunud paljude ettevõtete ja nende töötajatega ning pean tunnistama, et Sky Media on kindlasti üks positiivsema auraga ettevõtteid Eestis,” ütles Kundla. “Võtan austusega üle juhtimise ettevõttes, mille raadioprogrammid on nii sisult kui tehniliselt tipptasemel ning just seetõttu saavutanud kuulajate tohutu poolehoiu ja usalduse”.

Karin Kundlal on 17-aastane turunduse- ja juhtimisalane kogemus Saku Õlletehases, lisaks on ta juhtinud Eesti suurimat reklaamiagentuuri The Division AS. Viimased aastad töötas ta konsultandina, keskendudes brändi-ja meediastrateegia, organisatsioonijuhtimise ning teenusedisaini teemadele.

Kaks aastat tagasi nõustas Karin Kundla ka Sky Mediat osaledes ettevõtte noorima brändi, Retro FM relansseerimise projektis. Retro FM nimevahetus pärjati tiitliga  “Aasta Turundustegu 2013”.

Sky Media on kohalikule kapitalile kuuluv raadiogrupp Eestis, mis annab tööd 75 inimesele. Sky Media tähistab tänavu aprillis oma 20. tegutsemisaastat.
Gruppi kuuluvad raadiojaamad SKY Raadio, Sky Plus, Russkoje Raadio, Retro FM ja Energy FM.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara