Kalevi müügidirektor hakkas juhtima Tamro Eestit

Kalevi müügidirektor Janno Kurg liitus Baltimaade juhiva ravimimüüja Tamro Baltics meeskonnaga. Kurg asus Tamro Eesti OÜ hulgimüügidirektori ja ettevõtte tegevjuhi kohale.

Tamro Eesti OÜ juhatuse liikmena võtab Janno Kurg üle tegevjuhi rolli Tiina Kadakult, kes jätkab oma enam kui 22 aasta pikkust karjääri Tamros põhifookusega valdkonna regulatsioonide ja seadusandluse arendamisel.

Kurg hakkab hulgimüügidirektorina vastutama müügi-, ostu- ja logistikafunktsioonide juhtimise eest Eestis. „Taoline struktuurimuudatus võimaldab suurendada fookust kohalikule Eesti turule ning iseloomustab Tamro Balticsi arengut, mille eesmärk on olla klientidele igal turul võimalikult lähedal, säiltades samal ajal Baltimaade ülesest tegevusest tulenevat oskusteavet ja efektiivsust,“ ütles Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh.

Jankelevitshi sõnul juurutab Tamro Baltics analoogse hulgimüügi struktuuri ka Lätis ja Leedus, kus hulgimüügidirektoritena asuvad ametisse vastavalt Natalja Resetnyak ja Dainius Serafimas.

Janno Kurel on aastatepikkune kogemus erinevatel juhtivatel ametikohtadel mitmetes rahvusvahelistes ettevõtetes. Viimased 4 aastat ta on töötanud müügidirektorina Eesti ühes suurimas toiduainetööstuses, vastutanud Orkla kontserni kuuluvate AS Kalevi ja AS Põltsamaa Felixi äritegevuse eest.

Kalevi ja Põltsamaa Felixi müügidirektori positsiooni võtab üle Tarmo Virkus, kes enne oli Kalevis operatsioonide direktor.

Janno Kurg omab magistrikraadi tööstustehnoloogias ja ärijuhtimises Tallinna Tehnikaülikoolist alates 2003.a, ta on omandanud EMBA kraadi Estonian Business School’is 2007. aastal ja Stockholm School of Economics (põhiaine finantsjuhtimine) 2011.aastal.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara