Al Mare Auto: korralik sissetulek on oluline motivaator

Al Mare Auto OÜ üks omanikest Peeter Tiitson ütles, et korralik sissetulek hea töö eest on kindlasti üks olulisi motivaatoreid, kuid kahtlemata mitte ainus.

Audi AG toodete ametlik maaletooja ja hulgimüügiga tegelev Al Mare Auto OÜ jälgib kõrget standardit igas valdkonnas, sealhulgas ka oma töötajate suhtes.

2013. aastal oli ettevõtte keskmine kuupalk 2553 eurot, millega ollakse palgaedetabelis parim selle valdkonna palgamaksja. "Meie struktuuris töötavatel spetsialistidel on oma oskustest tulenevalt mitu vastutusvaldkonda ning suur pühendumus oma valitud erialal," selgitas Al Mare Auto üks omanikest Peeter Tiitson. "Korralik sissetulek hea töö eest on kindlasti üks olulisi motivaatoreid, kuid kahtlemata mitte ainus - meeldiv töökeskkond, toredad kolleegid, töö premium-automargiga ja veel palju muid detaile, mis annavad oma panuse."

Loe Äripäevast , kuidas kommenteerivad Palga TOPi tabelisse sattumist reklaamiagentuur DDB Eesti, elektri- ja automaatika paigaldisi projekteeriv ja prgorameeriv SystemTest ning toidu- ja esmatarbekaupade ning määrdeainete hulgimüüja Jungent Estonia.

Osale arutelus

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Teabevara