Ülemiste City leidis Brasiiliast uue müügidirektori 

Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste uue müügidirektorina asus sellest nädalast tööle Kristian Kahre, kes on eelmised neli aastat tegutsenud Brasiilias ehituskeemia tootmisettevõtte Elasteq do Brasil arendaja ja müügidirektorina.

Mitmete jätkuvalt edukate äride asutamise kõrvalt on doktorikraadi omandaval Kahrel ligi 14-aastane staaž ärikinnnisvara vahenduse ja müümise alal. “Mul on väga hea meel, et viimased mitu aastat aktiivselt Brasiilias tegutsenud Kahre otsustas pärast sealse ettevõtte edukat käivitamist Eestisse naasta ja rakendada oma energia ja oskused välisettevõtete toomisele Ülemiste Citysse,” ütles Mainor Ülemiste juhatuse liige Ursel Velve, kelle sõnul tegid Kahre kaasamise Ülemiste City müügitiimi üsna lihtsaks tema pikaajaline kogemus eraettevõtjana ja korralik müügistaaž rahvusvahelisel areenil.
 
 
Mainor gruppi kuuluv Mainor Ülemiste AS tegeleb Ülemiste City arendamisega. Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Baltimaade suurim teadmistel põhinev ärilinnak. 36 hektaril on välja ehitatud 91 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda, kus ligi 300 ettevõttes töötab täna ligi 6000 inimest. 2025. aastaks plaanitakse rajada kokku 200 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, spordikompleks, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud. Ülemiste City linnaosa arendab Mainor Ülemiste AS koos Technopolis Ülemiste ASiga.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara