Eesti Energia endine tippjuht: tulin ära, sest igav hakkas

"Tulin ära, sest igav hakkas. Kõik eesmärgid said täidetud ja väljakutset enam polnud," rääkis Eesti Energia endine müügi- ja teenindusdirektor Sten Argos Äripäeva Motivatsioonikonverentsil "Meie".

Argos töötas 6,5 aastat Eesti Energias ning pani ametikoha maha eelmise aasta lõpus. Selleks ajaks oli ta ligi pool aastat peas keerutanud palgatöölt loobumise mõtteid. "Motivatsioonipuudus väljendus nii, et koosolekutel hakkasin tundma, et mul on ükskõik, mida inimesed räägivad. Asjad ei läinud enam korda," rääkis Argos. "Olen seda tüüpi, kes võtab tööd ka koju kaasa. Mingil hetkel tajusin, et ma enam ei mõtle tööasjadele nt joostes, vaid kuulan rahulikult muusikat. Ära tulemise mõte tekkis suvel ja oktoobris jõudsin oma mõtlemisega sinna, et sündis otsus Eesti Energiast ära tulla."

Argos rääkis, et hirmu ta ei tundnud, kuid ebakindlust küll. ´"Vaatasin perspektiivi, et kui ma jään Eesti Energiasse ja näitan välja, et mul on põnev. See ei tundunud kuigi ahvatlev," sõnas ta. "Olen terve elu olnud mugavustsoonis, teinud väga palju tööd, kuid muutused on tulnud sujuvas jadas. Nüüd tahtsin ise panna endale survet ja pean ütlema, et selles olukorras on põnev olla. Olen kohtunud paljude huvitavate inimestega, rääkinud põnevatest ideedest."

Pärast töölt ära tulemist läks Argos kolmeks nädalaks üksinda Kambodžasse reisima. Pärast seda tulid kohe mõned töövestlused ja siis saabus hetk, kus kellegagi polnud rääkida ega kandideerida. "Siis oli küll kummaline tunne. Hakkasin huvitavate inimestega lõunatel käima, on tekkinud mitmeid tööalaseid mõtteid alates start-up`idest kuni tavalise palgatööni," kirjeldab Argos "Tegin oma LinkedIni konto proffesionaalsemaks. Kirjutasin erinevate ettevõtete juhtidele. Tegin sammud selleks, et mind leitaks ja siis rahunesin maha."

 

Osale arutelus

  • Kristina Traks

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara