Algis Liblik lahkub TV3 müügidirektori ametist

Algis Liblik
Algis Liblik

Algis Liblik lahkub 31. juulil TV3 müügidirektori ametist.

"Pärast 8 põnevat ja meeldejäävat aastat MTG’s on tulnud aeg, kus olen otsustanud elus edasi liikuda. On olnud tohutult arendav ja äge, et olen saanud anda oma panuse ettevõtte kiiresse kasvu ja arengusse ning olla osa kiiresti muutuvast meedia- ja telemaastikust," kirjutas Liblik koostööpartneritele.
 
"Ütlen julgelt, et meie müügitiim on Eesti parim ning mul on väga hea meel, et tiimis on Signe Suure näol olemas võimekas ja särav inimene, kes alates 1. augustist minu ametikoha üle võtab ja tiimi oma energiaga edasi veab," kommenteeris Liblik.

Liblik jagab oma kogemusi müügidirektorina Äripäeva teemaveebi bestsales.ee korraldataval Müügijuhtimise Aastakonverentsil 25. septembril. Liblik jagab konverentsil parimaid praktikaid ehk räägib teemal, millised 10 müügiannet toovad just teie ettevõttes müügiedu.

Registreerudes konverentsile enne reedet, 31. juulit, saate seda teha soodushinnaga.

Konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN Konverentsile registreeruda saab veebis SIIN või kirjutades aira.tammemae@aripaev.ee või helistades 5025548   

Modern Times Group ehk MTG on Rootsi meediaettevõte, mis omab teiste seas ka Eestis tegutsevat telekanalit TV3.

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara