Milline oli CRM tarkvarade olukord Eestis aastal 2011

CRM2016EST konverentsil avab müügikasvu coach Indrek Sauli värske uuring tänase CRM lahenduste turu olukorra Eestis: mida kasutatakse ja kuidas hinnatakse? Vaata järgi, kes olid tegijad ja milline oli CRM turu seis aastal 2011.

Värske CRM turuseisu ja rohkelt muud kasulikku infot andmete võimaluste kohta müügis toovad teieni Eesti parimad müügispetsialistid ja CRM gurud Novembris toimuval CRM2016EST konverentsil. Rohkem infot ja konverentsile registreerida saad SIIT! Ootame Sind!

Osale arutelus

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Teabevara