Milline oli CRM tarkvarade olukord Eestis aastal 2011

CRM2016EST konverentsil avab müügikasvu coach Indrek Sauli värske uuring tänase CRM lahenduste turu olukorra Eestis: mida kasutatakse ja kuidas hinnatakse? Vaata järgi, kes olid tegijad ja milline oli CRM turu seis aastal 2011.

Värske CRM turuseisu ja rohkelt muud kasulikku infot andmete võimaluste kohta müügis toovad teieni Eesti parimad müügispetsialistid ja CRM gurud Novembris toimuval CRM2016EST konverentsil. Rohkem infot ja konverentsile registreerida saad SIIT! Ootame Sind!

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Äripäeva infopank otsib ÄRIKLIENDIHALDURIT

Äripäev AS

01. detsember 2017

Hilti otsib MÜÜGIESINDAJAID

Manpower OÜ

06. detsember 2017

Teabevara