Galerii: Hollywood käis Tallinnas

You Tube star Taryn Southern esinemas konverentsil
You Tube star Taryn Southern esinemas konverentsil

MythBusters, Modern Family, Project Runway ja Keep Up With The Kardashians on vaid mõned näited globaalsetest hittidest, mille taga seisvad professionaalid 26. veebruari konverentsil "Hollywood - Branded Entertainment in New Media" kinos Kosmos IMAX rahva ette astusid.

Tallinnas esinesid USAst: Barrett Garese (CEO of The Horizon Factory), Kesila Childers (Vice President, Digital Media - Bunim/Murray Productions), Adam Simon (Director of Strategy at the IPG Media Lab), Jason Rowlett (Creative Producer & Branded Content Executive, Brand Arc), Chris Toronyi (Integrated Entertainment Marketing Consultant), Taryn Southern (American singer, actress, comedian and YouTube personality).

Ja Eestist: Anna Ovsjankina (Estonian Fashion and Lifestyle blogger on YouTube, Estonianna), Anton Ovsjankin (Founder of blablablogger.com), Tanel Lepp (Gaming youtuber and TV Host), Kairi Killing (Travel addict book-a-holic social media enthusiast), Merlin Kase (Blogger and vlogger at Merrific) ja Almondi Esco (bestsales.ee juht).

Vaata altpoolt kogu galeriid:

 

Galerii

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara