Tallinna Sadam otsib juhatusse müügiga tegelevat kommertsjuhti

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm
Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm

Tallinna Sadama nõukogu kinnitas ettevõtte uue juhtimisstruktuuri: ettevõtte juhatusse lisandub kommertsjuht, teatas ettevõte.

Tallinna Sadama nõukogu kinnitas esmaspäeval toimunud koosolekul ettevõtte uue juhtimisstruktuuri – alates 1. maist kehtima hakkav struktuur on senisest laiapõhjalisem ning edaspidi hakkab ettevõtet juhtima kolmeliikmeline juhatus. Valdo Kalmu ja Marko Raidi kõrvale lisandub kolmas liige, kelle vastutusvaldkonnaks saab kommertstegevus.

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm põhjendas kommertsjuhi toomist juhatusse vajadusega pöörata suuremat tähelepanu kliendisuhetele, müügitegevusele ja äriarendusele. „Arvestades organisatsooni pikaajalisi strateegilisi eesmärke on tekkinud vajadus muuta äriarendust ja ärisuundade juhtimist proaktiivsemaks ning tõsta ettevõtte kommertstegevuse tulemuslikkust,“ selgitas Kalm.

Tallinna Sadama nõukogu esimehe Aare Targa sõnul on juhtimismudeli laiapõhjalisemaks muutmise eesmärgiks kaasata Tallinna Sadama juhtimisse laiemalt valdkondade juhte, tõstes nende vastutust ja võimaldades neil osaleda strateegiliste otsuste väljatöötamisel ja elluviimisel.

Juhatuse liikme/kommertsjuhi ametikohale kuulutatakse lähiajal välja konkurss ning lisaks toimub sihtotsing personalivaliku firma kaudu.

Nõukogu pikendas ka juhatuse liikme/finantsjuhi Marko Raidi volitusi ning otsustas sõlmida temaga juhatuse liikme lepingu tähtajaga viis aastat. Marko Raidi vastutusvaldkonnaks jääb organisatsiooni finantstegevus ehk finantsvara haldus, juhtimisarvestus, raamatupidamine ja dokumendihaldus.

Valdo Kalm juhatuse esimehena vastutab nii ettevõtte kommerts-, finants- kui ka infrastruktuuri arenduse ja haldamisega seotud tegevuste eest. Teiste organisatsiooni juhtimisstruktuuri muudatuste tulemusena viiakse juhatuse esimehe otsealluvusse järgmised tugitegevused: turundus- ja kommunikatsioon, personalijuhtimine, infotehnoloogia valdkond ja juriidiline tugi.

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara