Müügijuhtimise aastakonverentsi Müügi X peaesineja on Teemu Arina!

Teemu Arina
Teemu Arina

Juba seitsme nädala pärast, 27. septembril on kõigil Eesti müügiinimestel põhjust koguneda Ülemiste Citys asuvasse sündmuskeskusesse SpaceX, kus toimub Müügijuhtimise aastakonverents Müügi X, mille peaesinejaks on Soome tehnoloogiaettevõtja, juhtimiskonsultant ja biohäkker Teemu Arina.

Teemu Arina on viimased 15 aastat tegutsenud tehnoloogiaettevõtja, -autori ja esinejana. Tema meelisteemadeks on inimese ja tehnoloogia ristumine, sotsiaalmeedia, digitaalne maailm ja online-õppimine. Nendel teemadel on teda nimetatud ka üheks Euroopa juhtivaks mõtlejaks ja arvamusliidriks.

Teemu Arina on ka Leonardo auhinna „Humanity in Digitization" laureaat. Teemu on kolme auhinnatud tehnoloogiaettevõtte asutaja, Rockstart Digital Health kiirendiprogrammi ja biohäkkerluse eestvedaja ning Biohacker Centeri asutaja. Lisaks kirjutab ta raamatut „Biohacker’s Handbook“, mis räägib inimeste tervise ja heaolu parandamisest tehnoloogiliste ja bioloogiliste tööriistade abil. Teemu on populaarne esineja ka rahvusvahelistel konverentsidel – 2015. aastal nimetati ta Soome „Aasta esinejaks“.

Viimati astus Teemu Arina Eestis üles tänavu 17. märtsil Äripäeva teemaveebi BestMarketing korraldatud Baltikumi suurimal turunduskonverentsil Password 2016, millest ta seal rääkis, saad lugeda siit.

27. septembril Ülemiste Citys asuvas sündmuskeskuses SpaceX toimuva müügijuhtimise aastakonverentsi Müügi X kava leiad siit.

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara