Ära anna uusaastalubadusi!

Indrek Saul
Indrek Saul

Tee endale sel aastal kingitus ja ära anna uusaastalubadusi. Selle asemel tee lihtsalt asi ära, ilma lubamata!

Inimene käsitleb aega pesadena: ühes pesas on koos olevik (jooksva nädala päevad), teises tulevik (järgmiste nädalate päevad).  Kui mingi töö tuleb ära teha käesolevas „pesas“ on see pakiline, seda tuleb teha „nüüd ja praegu“. Kui me lükkame selle järgmisesse „pesasse“, kaotab see automaatselt meie jaoks pakilisuse, sest sellega tuleb tegeleda tulevikus.

On levinud, et uue aasta plaane hakatakse tegema jaanuaris. Üks kuu on aga üks „ajapesa“ ja see tähendab, et „nüüd“ saabub jaanuari lõpuks. Selleks ajaks on aga 2017 aastast üks kuu ehk 8% möödas!  Sellisel juhul pole tegemist enam aasta plaaniga, vaid hoopis 11 kuu plaaniga, mistõttu on ülioluline, et hakkaksid 2017. aasta plaane tegema detsembris, sest see on PRAEGU. Kui aga mingil põhjusel pole Sul praegu võimalik uue aasta plaani koostama hakata, siis pane detsembris paika vähemalt jaanuari plaan ning võtta jaanuaris ette ülejäänud 11 kuud. 

Plaane saab teha vaid tulevikuks – olevikus saab vaid olemasolevaid plaane kohandada vastavalt muutunud olukorrale.

Kui vajad süsteemset ja erapooletut vaadet väljaspoolt oma ettevõtet, siis võta ühendust – garanteerin lisaks vajalikud töövõtted eesmärkide elluviimiseks!

 

Artikkel pärineb Indrek Sauli blogist.

Osale arutelus

  • Indrek Saul

    Indrek Saul
    Müügikasvu coach

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara