Galerii eilselt konverentsilt Müügi Edulood: kinnisvara müük

Eilsel "Müügi Edulugude" sarja hommikukonverentsil võeti ette kinnisvara müügiga seotud edulood, nipid ja turundustegevused, mis otseselt müüki toetavad.

Konverentsil arutleti teemadel: Kuidas saada uusi objekte müüki? Kuidas leida turult üles õige ostja? Millised müügikampaaniad, eripakkumised, müügitehnikad ja -argumendid on toonud kinnisvara müügis parimaid tulemusi? Kogemusi jagasid nii tippmaaklerid kui eksperdid.

Esinesid Ober-Haus Eesti tegevjuht Jüri Kulbin, LVM Kinnisvara juht, kutseline maakler Ingmar Saksing, BPT Real Estate maakler Urmo Utar, EstateGuru äriarendusjuht Daniil Aal, 1Partner Kommertskinnisvara kutseline maakler Ruth Andresen, Pindi Kinnisvara maakler Ida Virumaal Imre Hardõkainen, väikeinvestor Martin Merbach, KV.EE turundusjuht Kristiana Põld ja klienditugi.ee tegevjuht Siim Salme.

Galerii

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018

Teabevara