Konkurss Parim Müügitiim 2017: Elisa Telemüük

IGORI SALAJANE HOROSKOOP. MITTE VÄGA TÄPNE, ENT TÄIESTI TASUTA!
Me kõik oskame tegelikult müüa! Tee enda jaoks müük lahedaks! Tule ja vaata mida Igor sulle selleks suveks ennustab!

Jäär (21. märts - 20. aprill)

„Hakkame pihta“ on Jäära tavapärane hüüdlause. Enam ei ole aega oodata, et raha pähe kukuks, vaid on vaja kevadväsimusest võitu saada ja näidata mis puust Sa tegelikult tehtud oled. Mis on õnn? Kui üks mure on kaelast ära ja teine pole veel kohale jõudnud. Ära unusta oma armuelus pühendunud olla, kui lööd, siis sarved otse südamesse! Sinu õnne saladus on töökus, tarkus ja hoiakud!

Sõnn(21. aprill - 20. mai)

Sõnn jumaldab luksust ja head maitset. Seda, mida omab Sõnn, ihaldavad ka kõik tema ümber. Kui Sõnn läheb suvel randa ja asetab oma kuldse lainelaua liivale enda kõrvale, suudab ta selle parima hinna pakkujale maha müüa enne, kui ise sellega vettegi jõuab.

Pea meeles – need hääled, mis su peas on, ei ole tõelised, kuid ideed, mida nad välja pakuvad, tasub ellu viia!

Kaksikud (21. mai - 21. juuni)

Kaksikute jaoks on raha nagu koera kaelas vorst. Nad räägivad, et raha neid ei huvita, kuid see, et Kaksikud pole veel miljonärid, on tegelikult tingitud nende loomupärasest looderdamisharjumusest. Neil Kaksikutel, kes suudavad müügiga kõvasti teenida, voolab raha käest nagu sulašokolaad. Kaksikud on silmapaistvad oraatorid, neil on kaasasündinud müügioskus ning nad on alati kursis, kus ja mis toimub. Seega nad hea meelega kaubitseksid… mmm… näiteks salainfoga… Kui selle eest muidugi  hästi makstakse;)

Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Müügioskus on vajalik Vähile enda vabaduse ja iseseisvuse tõestamiseks. Kõige paremini tuleb välja Vähil iseenda mahamüümine. Vähk vajab teiste imetlust ja tunneb, et peab pidevalt tegelema enda reklaamimisega. Vähid on seega suurepärased kauplejad ning igas tehingus on nemad kõige suuremad võitjad. Soovitus Vähile suvekuudeks – üks õun päevas hoiab sind vormis, kui viskad seda piisavalt kaugele.

Lõvi(23. juuli - 22. august)

Lõvi on loomariigi kuningas. Terve aasta näitasid head tulemust. Nüüd on Sinu aeg särada uues välimuses. Suvi on Sinu jaoks tipp-periood.  Mitte keegi ei saa olla Sinust eespool, kuningas on üks ja pead seda tõestama oma megakvaliteetse müügiga. Raha peab lendama Sinu juures nagu torm. Sinu nipp on Sinu mõjuvõim teiste üle.

Söö. Palveta. Armasta. See on sinu selle suve moto. Kui see ei tööta, siis – lae, sihi, tulista!

Neitsi (23. august - 22. september)

Neitsi on selle horoskoobi tuum. Kõik tema huvid keerlevad materiaalsete küsimuste ümber. Neitsid suudavad igas äris ideaalselt kõikvõimalikke kulusid kokku hoida ja leiavad kasumit kõige lootusematutest projektidest. Neitsid on ülejäänud äriinimestele tahtmatuks eeskujuks.  Neitsid ongi keerulised.

Kaalud (23. september - 23. oktoober)

Tuttav tunne Sinu jaoks on otsustusvõimetus, sest tegelikult tahaksid kõik uksed enda jaoks lahti hoida. Nii enam jätkuda ei saa ja juuli esimene pool õpetab Sulle, et valikute tegemine ei ole üldse nii halb. Kui kõhutunnet usaldada ei saa, siis jää alati esimese otsuse juurde ja see viib Sind edule. Soovitus suveks: järgi oma südant. Ainult mitte siis, kui see sind külmkapini juhatab.

Skorpion(24. oktoober - 22. november)

Las teised räägivad suurt müügimulli, Sina lööd oma konkreetse jutuga otse naelapea pihta. Skorpioniga sõlmitud tehingu järel tunneb klient end kui peale lühikest ent kirglikku suveromanssi ning ta tahab osta aina veel ja veel. Skorpionist müügiinimene, kes korsten kaenlas 30-kraadises suvekuumuses müügijutuga ligineb, on nii veenev, et kuulaja unistab otsemaid romantilisest õhtust kamina ees.

Ambur (23. november - 21. detsember)

Oled absoluutses sõiduvees ja mitte miski ei peata sind. Sel suvel teed müüki nagu tõeline proff. Müüd, ostad, vahetad kõike ja kõiki. Kui oled õigel lainel, ronid üle igast takistusest ning „ei“ ei ole sinu jaoks aktsepteeritav vastus! Kaladele ujulestade müük on sinu jaoks käkitegu. Kõlab klišeena, aga ära unusta, et puhkus on vajalik.  Sa võid ju oma päevaunesid lihtsalt „elamise horisontaalseteks pausideks“ nimetada?

Kaljukits  (22. detsember - 20. jaanuar)

Kuigi Kaljukitse tuntakse tihti kange ja sihikindlana, siis sellel suvel Kaljukitsel veri keeb ja need kanged sarved saab kindlasti maha joostud. Eriti hea aeg on maha müüa kõik oma vanad ja kasutud vedelema jäänud asjad. Kangekaelsed ja töökad Kaljukitsed peaksid nüüd vabalt võtma. Elu on tegelikult palju lõbusam ja roosamates toonides. Naudi !!!

Veevalaja(21. jaanuar - 18. veebruar)

Suvi on alati olnud sinu  jaoks kõige enesekindlam kuu. Aeg on võtta ennast kokku ja valmistuda uuteks väljakutseteks. Uued müüginipid, uus müügistrateegia ja uued ideed on sinu jaoks kohustuslikud. Äriideed hakkavad lendama sinu peas nagu luuletused. Kui tekib mõtte luua oma äri, siis ära loobu, vaid võta ja tee see asi ära.  Sinu salarelv on sinu särav loogika. Nõuanne kehvemateks päevadeks: šokolaadi saadakse kakaost. Kakao kasvab puu otsas. Puu on taim. Järelikult on šokolaad salat.

Kalad(19. veebruar - 20. märts)

Kalad on sündinud tegudeinimesed. Umbes keskpäevast alates.

Kalad on võitlejahinged. Kuigi pealtnäha tundub, et Kalade märgi all sündinud on tagasihoidlikud ja vaiksed, siis tegelikult on kõigis neis peidus kalapoeg Nemo – uudishimulik, avatud ja seikluslik. Kalad ei tee sama viga kunagi kaks korda. Nad teevad sama viga viis-kuus korda, et veenduda, et tulemus ei muutu. Raha Kalade juures kaua ei püsi, aga kuna Neptun on sellel suvel nende jaoks soodsas positsioonis, siis hea müügitulemus on pidevalt tagatud. Augustis tabab Sind soov ujuda vastuvoolu, see on märk uuest energiast. Pea meeles, ainult surnud kala läheb vooluga kaasa.

Osale arutelus

  • Elisa Telemüük

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara