Müügi- ja juhtimise ekspert Dan Moore esineb täna Tallinnas

Dan Moore.
Dan Moore.

Tuntud müügi- ja juhtimise ekspert, rahvusvahelisi suurettevõtteid nõustav ning tuhandeid Eesti tudengeid USAsse raamatuid müüma aidanud firma Southwestern Advantage (SWA) president Dan Moore astub täna üles Tallinna Tehnikaülikoolis toimuval tasuta loengul.

Harvardi Ülikooli lõpetanud Dan Moore’il on enam kui 30-aastane kogemus müügitöö, juhtimise ning koolituste valdkonnas. Kokku on ta koolitanud rohkem kui 100 000 inimest ning nõustanud  teiste seas suurfirmasid nagu Bridgestone, Avon, Wella ja Hallmark.

“Kui muidu käivad suurfirmad Dani ühe koolituspäeva eest välja tuhandeid dollareid, siis nüüd on kõigil täiesti ainulaadne võimalus tulla tasuta kuulama tema loenguid nii Tartus kui Tallinnas,” märkis  Southwestern Advantage Eesti esindaja Erki Kukk.

Oma loengus räägib Dan sellest, mida tähendab omada ettevõtet, kuidas ilma piiranguteta unistada, kuidas olla stabiilselt edukas ja kuidas pidevalt muutuvas maailmas hästi hakkama saada. Kogenud avaliku esinejana suudab Dan panna kuulaja nii sügavalt kaasa mõtlema kui ka südamest naerma.

“Ta on üks karismaatilisemaid esinejaid, kelle professionaalsus, humoorikad ja aktuaalsete teemade üle visatud naljad ning elule mõtlema panevad lood ei jäta külmaks kedagi. Danist sai omal ajal innustust ka Eesti tuntuim motivatsioonikoolitaja Peep Vain,” lisas Kukk.

Dan Moore’i tasuta loeng “The Future: will you be ready?” toimub täna Tallinna Tehnikaülikooli auditooriumis SOC-209 aadressil Ehitajate tee 5. Loeng algab kell 18 ning toimub inglise keeles.

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara