Mille müümine toob suurema palga?

Täna teatas CV Keskus.ee, et tänavune suurim palk, üle 10 000 euro kuus, pakuti välja töökuulutuses, millega otsiti müügijuhti. Bestsales küsis, kas palgapakkumistes on ka vahet, mida müüa?

CV Keskus.ee Baltimaade kommunikatsioonijuht Henry Auväärt: Valdkondade lõikes pakutakse kõrget, üle 4000 euro küündivat kuupalka päris mitmel alal: alates reklaamimüügist kuni rasketehnika müügini. Lisaks pakuvad müügis avalikult kõrget palka ka välismaised tööandjad (paljudes teistes Euroopa riikides on avalik palganumber sama levinud kui töö asukoha kirjutamine tööpakkumisele).

Piirkonniti on müügivaldkonna keskmised pakutavad palgad veidi erinevad: Tallinnas pakutakse keskmiselt 2815, Tartus 2800, Pärnus 2560 ja Viljandis 2483 euro suurust brutokuupalka. Henry Auväärti sõnul on need numbrid müügijuhtidele avalikult tööpakkumistel pakutud keskmised palganumbrid – ehk palk, mida on võimalik töövõtjal heade tulemuste korral teenida.

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara