Mindvalley asutaja tutvustas oma uut raamatut

Mindvalley asutaja ja juht Vishen Lakhiani.
Mindvalley asutaja ja juht Vishen Lakhiani.

Eile esitles Viru Keskuse Rahva Raamatus tunnustatud ettevõtte Mindvalley asutaja ja juht Vishen Lakhiani oma äsja eesti keeles ilmunud raamatut “Erakordse elu kood”.

"Mul on hea meel, et eneseareng ja isiklike eesmärkide saavutamine on niivõrd paljude eestlaste jaoks jätkuvalt oluline. Minu raamatu eesmärgiks on anda lugejale praktilisi ja lihtsaid näpunäited, kuidas olla õnnelik ja edukas omaenda tingimustel ning julgustada inimesi oma kultuuriruumist tulenevates reeglites kahtlema,” sõnas Lakhiani.

Eelmisel aastal inglise keeles ilmunud raamat “Erakordse elu kood” on hetkel Amazonis üks müüdumaid raamatuid enesearengu valdkonnas ning jõudis ka New York Times’i bestsellerite nimekirja.

Raamat põhineb autori isiklikel kogemustel ja hõlmab endas intervjuusid suurte mõtlejate ja juhtidega, sh Elon Muski, Richard Bransoni ja Arianna Huffingtoniga. Autoril avanes raamatut kirjutades võimalus esitada küsimus isegi Tema Pühadusele Dalai-laamale.

Lakhiani juhitava Mindvalley eestvedamisel toimub eeloleval suvel Tallinnas, Kultuurikatlas ligi kuu aega kestev suveülikooli programm Mindvalley U Tallinn, kuhu on oodata üle 800 osaleja üle maailma.

"Mindvalley U Tallinn programm koosneb erinevatest workshopidest, põnevatest ettekannetest, meditatsiooni- ja joogatundidest, ekskursioonidest ja üritustest. Sellise alternatiivse haridusvormi eesmärgiks on inimeste elukestev õpe valdkondades, millele klassikalises haridussüsteemis sageli rõhku ei panda,” lisas Lakhiani.

Mindvalley U Tallinn programmi esinejad ja ajakava avaldatakse järgmise aasta alguses. Haridusprogramm on mõeldud kõigile, kes tunnevad huvi enesearengu ja sisemise kasvamise vastu ning soovivad saada juurde uusi kogemusi ja tutvusi.

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara