Müügiminutid: Urmas Kamdron küsib, Ekke Lainsalu vastab

Urmas Kamdron
Urmas Kamdron

Urmas Kamdron on müügimaailmas tegutsenud alates 2001. aastast, müünud seejuures kõike – sporditarvetest kinnisvarani, täna on ta näiteks innovaatilisi väikemaju tootva KODA by Kodasema müügijuht. Müügiminutid on aga Urmase saade YouTube'i kanalis.

Urmas Kamdron: „Müügiminutid“ on saade. Lühike, informatiivne ja inspireeriv intervjuu on sulle sobival hetkel korduvkuulatav ja -vaadatav. Mõeldud müügist huvitatud, müügivaldkonnas töötavatele inimestele ja müügivaldkonna juhtidele. Saate külalisteks on Eesti müügimaastiku parimad pojad ja tütred. Kindlasti koolitajad ja professionaalid, kes koolitavad häid müügiinimesi.

Miks? Sest elu tuhiseb täiskiirusel sinust mööda, telefoniekraanil blingivad teated sellest, mis igal ajahetkel toimub, iga minutiga tekib Facebooki 510 000 kommentaari, laetakse YouTube'i 300 tundi videot… Sa viibid tööl 480 minutit päevas, proovid neid minuteid võimalikult efektiivselt kasutada, et võimalikult palju tehtud saaks. Inimene mõtleb 50 000 mõtet päevas, 30-40 mõtet minutis, seega üks mõte kestab alla kahe sekundi. Tahad vajalikku informatsiooni ja häid mõtteid, aga tahad neid omandada minutitega?

Iga päev õpid midagi uut. Ainus küsimus sulle endale on – keda sa veel peaksid tundma, kellega kohtuma või kelle mõtteid kuulama, et müügist ja endast rohkem teada saada? Vajad inspiratsioonipuhangut või energilist starti oma päevale? Ammutame siis koos teadmisi juurde!

Hakkan teie ette tooma Eesti müügimaastiku tegijaid. Teeme siis otsa lahti ja küsime esimesed 15 küsimust meie tuntud ja väga omanäolise müügitreeneri Ekke Lainsalu käest. Kuna praegu Ekke puhkab ja tegeleb loometööga Tais, kasutasin intervjuuks videosilda. Tahan küsida Ekke käest küsimusi, mis keerlevad iga müügiinimese peas: mida tähendab vabadus ja mis on edu? Mis on müügitöös muutunud viimase 5 aasta jooksul? Räägime tehnoloogiast müügitööst ja robotite pealetungist. Mis motiveerib ja rõõmustab Ekket täna? Millised on tema dilemmad? Vastused neile küsimustele leiad videost.

Soovin sulle super ägedat müügi- ja arenguaastat!

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara