Tähelepanu! Loosime välja konverentsipääsme!

Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites?
Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites?

Just, lugesid õigesti - BestSales loosib kõigi küsitluses osalejate vahel (kes ka oma e-maili jätavad) välja ühe pääsme 21. veebruaril Lutheri Masinasaalis toimuvale konverentsile Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites?
NB! Pääsme loosime välja 8. veebruaril kl 10.00!

Konverentsil toome teie ette konkreetsed näited edukatest Facebooki ja Instagrami kampaaniatest, mis on reaalselt müügiinimesi aidanud, anname nõu, mida iga müügiinimene ise saaks ära teha ning räägime müügikontaktide kogumisest. Kuidas ühendada veebiturundus ja müük nii, et maksimaalne tulemus kätte saada? Kuidas müüa veebis? Kas müügi tulevik ongi kolida veebi või milline roll on ikkagi müügiinimesel? Oma kogemusi jagavad kolm ettevõtet ja kolm veebimüügi eksperti.

Küsitluse leiad siit:

KÜSITLUS

Osale arutelus

  • Bestsales

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara