Tahad oma toote jaeketti müüki saada? Loe neid soovitusi!

Silver Rooger
Müügikoolitaja jagab nõu, kuidas oma toode jaeketti sisse saada

Sul võib olla maailma parim toode, kuid kui see jaeketile raha sisse ei too, siis on sellest vähe kasu, rääkis müügikoolitaja Silver Rooger.

Rooger rääkis jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste seminaril sellest, mida klient tegelikult tahab ning kellele hulgikaupmehed ja tootjad tegelikult oma kaupa müüvad: kas jaeketi ostujuhile või lõpptarbijale.

Tema sõnul tuleb teha koostööd mitmel tasandil. „Tuleb teada, mis on ostujuhi profiil, mis on tema jaoks olulised küsimused ning mis ei lase tal öösiti magada. Kuid tuleb ka teada, kes on klient ning mida ta tahab ja ootab ühelt jaekaupluselt.“

Koolitaja soovitab vaadata asjale nii ostujuhi kui ka lõpptarbija vaatenurgast, sest kõigil on üks eesmärk – teha lõppklient õnnelikuks. „Kui lõppklient on õnnelik ja saanud oma tahtmise, siis küll see käive ka tuleb,“ sõnas Rooger.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee, millised on ostujuhiga suhtlemise kuldreeglid ja kõige suuremad vead, mida kindlasti vältida SIIT

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara