Parima müügitiimi konkurss algas

Parim Müügitiim 2018 konkurss algas
Parim Müügitiim 2018 konkurss algas

Esmaspäeva õhtupoolikul lükkasime käima konkursi Parim Müügitiim 2018 sissejuhatava koolitusega telefonimüügist.

Parima müügitiimi konkursi esimeses voorus tuleb võistlejatel teha telefonikõne zürii liikmele Mihkel Reinsalule ja müüa telefoni teel oma toodet või teenust. Võistlusvooru sisse juhataval lühikoolitusel ütles Mihkel Reinsalu, et reeglina osatakse telefoni teel müües hästi rääkida oma tootest ja edastada argumente, kuid peamine probleem on tugeva kliendikeskse väärtuse sõnastamine. "Kui ei tea väga täpselt, miks sa kliendile helistad, siis ära helista," soovitas Reinsalu. Ka jääb Eesti müügiinimestel puudu oskusest õigel hetkel closingut teha. "Argumendid tuleb sättida nii, et kohe alguses ei käi välja kõige tugevamat. Muidu on müügi lõppfaasis püss tühi. Iga järgmine argument vähendab eelmise argumendi tugevust 50%. Kui sa käid välja kliendi vaates kõige tugevama argumendi, siis pead kohe closingu ära tegema. Vataval juhul tapavad sinu järgmised argumendid kliendi ostuvalmiduse ja kui peale viiendat argumenti küsid, et kas teeme diili ära, siis on juba hilja," kirjeldas Reinsalu.

Kõik võistlejad teevad oma müügikõne ära selle nädala jooksul ning esimese vooru tulemused võtame kokku juba järgmisel esmaspäeval.

Parim Müügitiim 2018 võitja kuulutatakse välja nelja võistlusvooru tulemusena 25.mail Äripäeva Müügikonverentsil 2018. Seal teeb zürii liige Mihkel Reinsalu ka telefonimüügi praktikumi ning toob välja võistlejate parimad müügikõned ning juhib tähelepanu üldistele vigadele.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara