800 eurone closing paari minutiga

Ranol Kaseväli
Ranol Kaseväli, Southwestern Advantage tippmüüja

Southwestern Advantage tippmüüja Ranol Kaseväli kirjeldab, milline on tema isiklik closingu kiiruse rekord ja kuidas ta seda tegi.

Minu kiiremad closingud on kindlasti mõnede sekunditega edasi antud sõnumi põhjal toimunud “müügid”. Näiteks veenan lapsi, et nad toa ära koristaks, Mõnikord õnnestub sooritada kiire müük.

Kui vaadata minu kogemust kauba vahetamisel raha vastu, siis ülikooli kõrvalt suviti ukselt-uksele Ameerikas raamatuid müües minu 4000 kliendist päris mitmed tegid otsuse osta $500-$800 eest raamatuid mõne minutiga. Muidugi on tegu rahaliselt väikese otsusega ja hariduslikud raamatud on kõigile kasulikud. Tavaliselt võttis raamatute müümine iga perega 20 minutit. Iga kord, kui sain müügi close’tud mõne minutiga, oli mulle müügisituatsioonis abiks asjaolu, et kui kõik ostavad, siis keegi ei taha ilma jääda, Hea PR (nende sõbrad olid minu toote kohta head rääkinud) ja kliendi kiire usalduse võitmine läbi professionaalse lähenemise (ma tean piisavalt detaile ja oskan kiiresti ostjale nende vajadust näidata). Kiire müügi tegemisel on abiks ka see, kui otsustaja suudab kiiresti kaasa mõelda. Enamus inimesi kardavad kiiresti otsustada, hirm on teha vale otsust. Müüja töö on anda ostjale läbi loogiliste faktide enesekindlust, et tema otsus on õige.

Erinevates müügivaldkondades on closingu rekordid erinevad. Ma olen müünud ka kinnisvara või läbirääkinud suuremaid oste/müüke mitu kuud järjest. Olenevalt valdkonnast ja müügisituatsioonist võib pidada ka 1-2kuulist closingut kiireks.

Osale arutelus

  • Ranol Kaseväli, Southwestern Advantage tippmüüja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara